Vid tidiga tester valde narmare 80 % itu medlemmarna anvant Explore

Vid tidiga tester valde narmare 80 % itu medlemmarna anvant Explore

Stockholm, Okt 7, 2021 – omedelbart oppnar Tinder sina virtuella dorrar mot Explore, en alldeles pur hub i appen saso kommer att offerera nya interaktiva metod att anvanda Tinder och bidra medlemmarna mer tillsyn over vilka do mote. I Explore finns bland ovrig gallande att sortera urvalet bruten profiler baserat pa olika intressen sam onskan, samtidigt befinner sig det nagon samlingsplats for e alltjamt stigande utbud av sociala upplevelser som nya Hot Takes, Vibes och Swipe Night. Explore befinner sig den storsta uppdateringen saso gjorts darpa Swipe-funktionen uppfanns – nago livful plats sasom lona utvecklar nya valmojlighet pro medlemmar att utforska och lokalisera nagon fars, oavsett baksida av underben det befinner sig nago soker.

“En farsk generation dejtare efterfragar mer itu oss omedelbar efter pandemin: de vill tillverka ytterligar taktik att svira sam interagera med andra virtuellt sam mer besiktning ovanfor vilka dom mot pa Tinder”, uppg Renate Nyborg, CEO gallande Tinder. “Dagens lansering av Explore ar e grandiost kli till att dana en djupare, flerdimensionell, interaktiv upplevelse pro vara medlemmar saso breddar mojligheterna stav Tinder sasom ett perron.”

Omedelbar rullas Explore ut internationellt sam kommer att existera ledig stav svenska sprake medlemmar redan mirakel nasta rynka, med begynnelse pa mandag saken dar 10e oktober.

I november kommer aven nago fullkomligt ny upplaga bruten Swipe Night att existera tillganglig i Explore

Medlemmar tillat mer tillsyn over vem dom traffar korsning it up – mota igenom intressen I Explore kan medlemmar hitta rimli matchningar baserat kungen intressen. Ar du sugen pa att hitta din andra foodie-halft eller vill du eventuellt matcha tillsamman e sasom fattar grejen tillsammans https://kissbrides.com/sv/blogg/dejting-i-ur-30-talet/ din nagot unika musiksmak? Oavsett baksida av underben medlemmarna soker kommer dom klara av styra mer ovanfor vem do passa tillsamman vi skilda kategorier bruten intressen saso lanseras lopande i Explore.

Passa bara tillsamman fotoverifierade profiler tillsammans Fotoverifiering, som befinner si saken dar mest populara sakerhetsfunktionen gallande Tinder, kan medlemmar enkelt validera sin framtoning. Karl tar en mang selfies i skild poser genast i appen, darefter jamfors dessa tillsammans bilderna i profilen med assistans itu svar teknik stav ansiktsigenkanning samt AI. Verifierade profiler tillats ett borgerlig markning sam pro etta gangen kan medlemmar genast valja att endast kika sam pass tillsamman dessa i Explore.

Intill lanseringen ar det ha tillgangligt i Explore:

Nago samlingsplats forut sociala upplevelser Vibes samt Swipe Night Sett till deltagandet i tidigare sociala upplevelser pa Tinder befinner si det otvetydigt att 18-25-aringar efterfragar fler metod att traffa en kungen. I Swipe Night, den forsta sociala upplevelsen sasom Tinder lanserade, deltog mer annu 20 miljoner mannisko samt matchningarna okade mer 26 %. Succen har banat vagen for ytterligare sociala upplevelser gallande Tinder samt Explore kommer att existera samlingsplatsen stav dessa. Exempelvis sasom Vibes som befinner si en event saso forekommer i appen en stig i veckan och som syftar mot att bega det lattare forut medlemmar beskriva sig, forsavitt alltsammans a forsavit det befinner sig vanligtvi att innehava strumpor gallande sig i sangen mot synpunkt forsavit saker saso ske i kandisvarlden.

Hotelse Takes nago ny sallskaplig upplevelse som heter Hotels Takes kommer dessutom att foreligga tillganglig i Explore. Hotels Takes ger medlemmar mojligheten att internetsnack innan de age matchat genom korta sessioner i quiz-format tillsamman teman sasom bland annat popularkultur. under tiden timern raknar ned tillat medlemmarna kora forsavit do vill ga vidare sasom ett matchning alternativt ifall do, nar tiden vandra ut, vill traffa en pur. Detta ar forsta gangen Tinders anvandare tillats mojlighet att prat pa Interne for do passar sam gallande odl fason kan bevilja sin flirtiga karaktar bliva det ett intrycket. Hotelse Takes inneha utnyttjats bruten miljontals medlemmar darefter funktionen lanserades i USA och UK fordom i somras sam kommer genast att finnas tillganglig i Sverige, va dag mellan mot midnatt.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra