Varfor har jag ingen begarelse till min pojkvan langre?

Varfor har jag ingen begarelse till min pojkvan langre?

Att ni brakar och mar kasst bada par fran det som sker

Det sjalv undrar kvar kanns pinsamt att pladdra med nagon om sa sjalv hoppas att ni kan hjalpa mig med detta.

Sjalv ar tjej och karna problem ar att jag ej inneha nagon sexlust langre. Sjalv kan bli kat stundtals nar sjalv ar sjalv men aldrig nar min pojkvan finns i narheten. Uppsyn pojkvan har alltid varit galen i sex, men forut uppsyn fraktion inneha det aldrig kants speciellt betydelsefullt. Nog beror det gallande att jag alltid haft svart att ringa orgasm. Eller kan p-pillerna besta orsaken?

Sjalv tycker jattemycket om uppsyn kille. Inneha aldrig kant pro nagon annan som jag kanner for honom. Men sjalv kan ej slappna fran nar vi inneha sex. Vi inneha omkring aldrig sex med varandra och de lite ganger det hander sa ar det alltid eftersom sjalv kanner mig pressad till det. Jag vet att uppsyn gosse hade ett superbra sexliv innan. Det inneha han berattat for mig. Han brukade tidigare vaga mig med sitt ex och jag brukar grubbla gallande det av och till.

Vi har pratat med varanda flertal ganger ifall att vi tvungen vara lite pahittigare nar det galler sex. Att idas plocka initiativ, testa nya grejer och sa framat. Men det blir liksom aldrig fran. Det stannar stadse vid pratet. Stundom slutar det aven i brak och i att vi somnar gallande varenda sida om sangen istallet pro att alska.

Jag vill ha ett sexliv. Det far inte fortga sa har. Men tillika om vi skulle alska oftare sa har jag fortfarande mina problem kvar. Hur kan jag kannna sexlust och hur sa kan jag handla forut att ringa orgasm lattare? Ska jag skrida till en sexualradgivare eller?

Det ar mycket mojligt att tillika detta paverkat din begarelse negativt

Fran det du skriver ar det tydigt att ert sexliv har blivit till ett problem som tar pa er relation. Darfor att ni inneha pratat med varandra sa massa ganger utan att ni kommit framat sa antagande jag att det ar bra ifall ni sammanlagt pratar med nagon kunnig, till exempel en kurator vid en sex- och samlevnadsmottagning. Om ni bor i en stor stad sa finns det antagligen en sadan mottagning. Du skriver att du tycker det skulle kannas pinsamt att prata med nagon ifall detta. Tank da gallande att de personer som du moter i en sadan situation jobbar med dessa fragor laka dagarna och de kommer inte att baxna kvar nagot som du tar upp med dom. Kann dig sakra med det.

Det ar tufft att ge ett bra besked har, darfor det ej gar stalla motfragor till dig. Nog kommer du inte att uppfatta igen dig i texten nedan, men nog ar det nagra tankar vacks som du kan fundera vidare runtom.

Till att borja med ar det bra att erinra att sexlusten inte ar stadigvarande utan att den varierar under livet, utan att det behover existera nagon djupare skal till detta. Kanske ar man i en period i livet da man har fullt upp med annat och inte hinner tanka sa kopiost pa sex. Nog prioriterar man andra prylar istallet. Sexlusten kan aven paverkas negativt av stress eller fran vissa mediciner. I vissa fall tillika p-piller. Du kan be din barnmorska att atnjuta testa ett annat p-piller sa kan du i alla fall exkludera detta. Men tillika annat kan ha signifikans. Till foredome sa kan en stark onskan ifall ett «bra sexliv» ha motsatt effekt. Man satter stor press gallande www.kissbrides.com/sv/italienska-brudar/ sig jag och tankarna far omkring i huvuder istallet forut att enbart bidra sig han och folja sin begarelse. Du skriver ocksa att du jamfordes med din killes forra flickvan i inledning fran ert forhallande. Det kan kannas kravfyllt att mata din lust med nagot som din frank beskriver som «superbra sexliv».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Carrito de compra